Novi Sad
08.02.2016.
08:25
Škola za osnovno i srednje obrazovanje "Milan Petrović" danas počinje s upotrebom nove "sigurne sobe", namenjene zaštiti dece tokom epileptičnih napada, padova ili drugih situacija koje mogu da dovedu do povreda.
  • Katarina

    18.10.2018 16:59
    Epilepsija
    Igore, epilepsija je vrlo cesto pridruzena bolest kod dece sa razvojnim smetnjama.
  • Igor

    09.02.2016 07:14
    Sa smetnjama u razvoju?
    A od kada epilepsija spada u kategoriju "smetnje u razvoju", epilepsija je bolest od koje pati veliki procenat stanovništva, a da toga nisu ni svesni. Jedan od primera je trzanje noge u momentu pre no što zaspite, škrgutanje zubima... Slažem se da nije lako sa težim i teškim oblicima ali tri veoma bliske osobe imaju dijagnostikovanu epilepsiju, sve tri su završile fakultete i normalno žive i imaju porodice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna